Sunday, July 29, 2012

I just got an e-mail requesting Erika for a part in a movie where she has to SHAVE HER HEAD - Not a chance!

Dearest friends,
I hope you're all having a superb summer. The weather in Sweden is finally fantastic I heard and that is of course great. Unsure if we can make it back to Sweden but we certainly hope so. If we do go we'll stop by our apartment in New York and it will make the trip less tiring with a stop halfway. The picture of Erika and I and of me are press photos from Swedish New York wives and are taken from the rooftop of our apartment by Thomas Engstrom. I miss the pulse of New York but certainly prefer LA in the summer since living near the ocean makes you feel that you're on vacation every day. In New York you've got to have a place in the Hampton's or at least have a very good friend there who wants you to visit often. Today I got a very weird request for a part in a movie where Erika would have to shave of her hair and be bald. That's shameful, don't you think? Who would do that? Anyway it's late over here and I am exhausted. Until next time, my dearest friends, have a wonderful day/night and take good care of yourselves.

All the very best,
Gunilla


63 comments:

  1. Yeah that sounds like a strange part. another will come along

    ReplyDelete
  2. fina bilder :) kramar Aysel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det här har du själv skrivit - eller hur Gunilla?

      Delete
  3. Det låter ju helt sjukt att raka av håret på en ung och söt tjej

    Kram
    En annan Gunilla

    ReplyDelete
  4. Hej, jag undrar varför du bor i ett hyrt tråkigt hus? Det skulle va kul att se dig flytta till ett lyxigt hus i någon säsong av svenska Hollywoodfruar. :)

    ReplyDelete
  5. Har just tittat på alla avsnitt som hitills har visats på tv3!! Du är lika knäpp som i de tidigare inspelningarna! fruktansvärt hur du behndlar människor i din närhet och även din dotter! Din lilla flicka ser livrädd ut och har ingen naturlig glädje i hennes ögon. Sneglar med osäker blick på dig som hon e rädd för att göra fel och va dig till lags! Om du beter dig på detta vis bara för att bli känd så är det hemskt mot din dotter och de andra i din närhet! Om du inte gör det så är du en sjuk människa som behöver vård!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Helt ennig med dig! Såg första avsnittet som visades idag i Norge. SHIT säger jag bara. Är glad att du inte är min morsa ialf! Du har en riktigt skev självbild. Du gör ju dig själv till ett hån. Tragiskt! Vissa personer borde inte få skaffa barn. Din dotter kommer ju förstöras helt. Tycker synd om dig

      Delete
    2. tittade just precis på aktuella programmet, det är hemskt hur du behandlar folket som jobbar med dig. Tittar du ens på programmen du blir inspelad i? Du är en hemsk människa som dessutom äter upp sig i kändis värden på grund av vad andra gör, nästan köper in dig bara för en idiotisk status där en ignorant pensionär som du aldrig vore ha kommit in i. förstår du inte att du förlöjligar dig själv med ad vara med i tv program som Hollywood fruar. har ingen aning om du är i mer tv program, hoppas inte, men det är verkligen synd om dig och din stackars dotter framför allt. gör något bra åt henne och hoppa av Hollywood fruar så att hon åtminstone inte ska skämmas i detta land i alla fall

      Delete
  6. En kram till dig och din dotter. Har just tittat på bilder på internet på dig och tycker att du är väldigt vacker på många av dem.
    Alla är olika som personer och har rätt att vara det.
    Kram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det här har du själv skrivit - eller hur Gunilla?

      Delete
  7. Varför inte kalla din biografi: La Gunilla (som vinet på systembolaget) ? Låter bra, exklusivt! tycker jag

    Erikas video Wonderland är otroligt bra! Inget fel på den låten, tycker det var rätt låt, den fastnar.
    Erika sjunger fint o verkar vara en mycket harmonisk flicka.
    Gillar att du är så snäll mot henne och din mamma,
    den där Margareta Svensson ser bara tråkig ut och verkar tråkig också, hon sa inget positivt till Erika=opsykologiskt av henne

    ReplyDelete
  8. Du måste vara helt hjärndöd enligt mig, du behandlar människor i din härhet hur illa som helst. Du baktalar människor så fort dom inte tycker som dig. Din dotter verkar vara som en Zombie i din närhet, ingen spontanitet hos henne, vekrar som hon alltid måste vara dig till lags. Att du också påtalar att du gillar att vara känd, gör väl ingenting, men du säger att du sitter på löpsedlarna här i Sverige, den enda löpsedeln jag har sett om dig och det är EN löpsedel är hur du behandlar din dotter. Jag tror att du är en mycket ensam människa som inte har många vänner runt omkring dig, och anledningen till att du inte har vänner omrking dig, är nog för att du just baktalar alla. Stackars din dotter säger jag bara

    ReplyDelete
  9. Vad är det för fel på dig Gunilla ??? Har du ingen som helst verklighetsförankring alls ? Ser du inte att din dotter mår så inni helvete illa av din falska manipulativa behandling.... Att Margaretha inte tycker om videon då ? So what, hon är väll berättigad till vilken åsikt som helst... Tycker du ska enbart dra igen... Du är ingenting, du är inte ens attraktiv. Jag vet inte om du är man eller transvestit, kvinna kan du iaf inte vara... Vedervärdiga människa... You're only a waste of air.....

    ReplyDelete
  10. hej gunnilla jär du hemma i norkköping ??? för jag såg några som var sjukt lik dig och erica!!!:)

    /mvh :ett stort fan linn

    ReplyDelete
  11. alla skrattar åt dig hemma!

    ReplyDelete
  12. Fråga till dig Gunilla.
    Blev du mobbad som barn?
    Eftersom du känner behovet av att vara elak mot alla människor som ens vistas i din närhet? Du är inte ens snäll mot din stackars dotter som du vänder ut och in på i all form av media.

    Måtte du få samma behandling av människor omkring dig som du ger dem. // Bella

    ReplyDelete
  13. Jag tycker du är en fantastisk kvinna! Alla kan inte vara stöpta i samma form!! Stå på dig!
    Du älskar och tar hand om de dina. Det är beundransvärt. A C

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det här har du själv skrivit - eller hur Gunilla?

      Delete
  14. Jag har kikat på alla delar av Svenska Hollywoodfruar och har ju förstått att du strävar efter kändisskap. Hörde i ett program att du var glad över att du var så omskriven och populär i Sverige.
    Tyvärr så måste man förstå skillnaden mellan att var populär eller enbart omskriven. Ja....du är omskriven i Sverige men det är nästan bara negativa artiklar om dig här hemma, hur du behandlar din dotter, hur elak du är mot andra människor osv. Om du vill bli populär och känd så får du nog drastiskt ändra på ditt beteende!!

    ReplyDelete
  15. Tycker du verkar vara en dotter till din mamma och en bra mamma mot din dotter ingen klagan på det. Bara sorgligt att de andra "fruarna" verkade gadda ihop sig mot dig. Utan dig är serien inte lika rolig, du tillför en god variation! Kram på dig

    ReplyDelete
  16. Jag har tittat igenom lite av alla dessa fina bilder som finns av dig och lilla Erika på nätet!! Ni är superfina!!
    Kan inte förstå att människor ska klaga på någon som de inte känner personligen!! Du är som jag har påpekat tidigare en underbar mamma till Erika och en fantastisk dotter till din egen mamma som du tar hand om på ett alldeles fantastiskt sätt. Hur många människor tar hand om sina föräldrar i sina hem idag?? Inte många!!!
    Och att dessutom kränka lilla Erika på nätet det är rent av oförskämt!! Hon är bara ett oskyldigt barn och ska inte behöva dras in i nätmobbningen!! Så stå på dig vännen!!
    Din vän A Christina

    ReplyDelete
  17. Hej Gunilla!

    Jag måste bara skriva till dig att jag tycker du är en fantastisk person, du är den som är mest ärlig i SHF bland fruarna, det har visat sig mer och mer genom avsnitten.
    Tycker du blev så fruktansvärt illa behandlad av dom andra fruarna i sista avsnittet, det syntes hur dom njöt av att provocera fram din ilska.
    Det är inte du som gjort dig ovän med dom, det är dom som gjort sig ovän med dig.
    Skulle vilja se dig i en egen show istället utan dom andra!!!

    /Synette

    ReplyDelete
  18. Bra Synette!!
    Vi tycker lika du och jag!!
    Gunilla har inte startat några gräl/påhopp utan det är de andra Hollywoodfruarna som hela tiden verkar leta efter ngt att hacka ner på! Det verkar som om de riktigt njuter av att se Gunilla bli arg!!
    Så precis som du skrev; det är inte Gunilla som gjort sig ovän med dom utan de som har gjort sig osams med henne!!!

    Kraaam Gunilla från din vän A Christina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det här har du själv skrivit - eller hur Gunilla?

      Delete
  19. Gunilla.
    Jag måste säga att jag har följt hollywood fruar och har sett på dig med skräckblandad förtjusning. Gillar en del sidor av dig, andra mindre bra. Men ingen ska vara perfekt.... Jag undrar om Du har instagram? Skulle vara roligt att kunna följa dig där istället för på facebook.
    Ha det bra

    ReplyDelete
  20. Hej!!

    Ang artikeln i Aftonbladet att Din Norrköpingslägenhet är till salu!!
    Det är väl bra att få lite extra reklam inför en försäljning!! Kan inte förstå att även detta kan reta upp vissa människor!!
    När nu mamma Iris är i USA och ska stanna där så är ju en försäljning en naturlig följd av detta!!
    Sluta upp med elaka kommentarer/påhopp så fort det gäller Gunilla!!
    Om man inte gillar henne så kan man ju hålla tyst i stället!!
    Alla är vi ju olika och tur är väl det!!

    Stå på dig vännen och kom ihåg att du gör det bästa både för din mamma och för lilla fina Erika!!

    ReplyDelete
  21. Hej Gunilla!

    Vore kul om du uppdaterade denna bloggen också, skulle gärna vilja se lite bilder och lite text vad du gör nu o s v.
    Vi kan ju inte följa dig längre på SHF, så vi som gillar dig vill se mer av dig :)
    Hoppas du kommer tillbaka i rutan snart igen och håller tummarna för att det blir en säsong till med SHF där du är
    med :)

    Ha de så gott!

    /Synette

    ReplyDelete
  22. Ja jag håller verkligen med Synette igen!!
    Uppdatera denna bloggen! Den är lättåtkomlig att skriva på för alla oss som inte har Facebook!
    Trevligt upplägg!! Inga krångliga 'tryck' för att kommentera utan bara skriva precis rakt av vad man känner utan inloggning osv!!!

    Hoppas du får en underbar vistelse nu i New York!!
    Många kramar från A Christina

    ReplyDelete
  23. Hur gick det med Erikas video, Wonderland? Har ännu inte sett den på MTV.

    /Jenny i Lund

    ReplyDelete
  24. Hej Gunilla!

    Jag läste på din blogg på tv 3 att du har nåt nytt spännande på gång, ska bli kul att höra vad det är. Hoppas det blir av också. Du var suverän i New York fruar, du var bäst även där, du har en stark karaktär.

    Håller med A Christina att vi som inte har Facebook kan kommentera här, trevligt upplägg också :)
    Jag kommenterade på din blogg på Tv 3 förut, men förstår att du ändrade till Facebook-kommentarer, fruktansvärda kommentarer som en del skrev.
    Denna sidan känns med för oss som gillar dig och inte såna som bara är ute efter att skriva hatiska inlägg.

    Ha de så gott i New York!

    /Synette

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det här har du själv skrivit - eller hur Gunilla?

      Delete
  25. Hej Synette!!
    Det är så roligt att du tycker som jag!! Skulle vara trevligt att maila med dig också o utbyta tankar om hur vi ser på dessa otrevligheter som Gunilla utsätts för!!
    Min mail om du känner för att höra av dig; gizmatiz@hotmail.com
    Jag läster just på Facebook ett inlägg med en video och jag blir verkligen förvånad att människor har tid att vara så elaka mot Gunilla. Om man inte gilla henne så kan man ju låta bli att gå in i kommentera över huvud taget!!
    À C

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det här har du själv skrivit - eller hur Gunilla?

      Delete
  26. Äter ni mycket Kellogs till frukost du och dottern?

    ReplyDelete
  27. Fast alltså.. hur liten liten person är man inte om man i media säger att man är vackrare än någon annan? Egentligen..? Bara undrar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vet ikke om personen er liten, men "egosentrisk med mangel på selvinnsikt" er beskrivelser jeg tenker på... Kan så en person noe for at hun/han er slik? Ofte ikke...

      Delete
  28. https://www.flashback.org/t1974132p3


    Stolt ?

    ReplyDelete
  29. Jättefin bild på dottern vid havet!

    Jag är med i en tävling där jag behöver röster. Vill du vara så hjärtlig och ge mig din röst? Jag är mycket tacksam för all hjälp. Tryck på länken nedan isf så har du automatiskt röstat på mig.

    http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=1

    ReplyDelete
  30. Hej!

    Hörde nyss Erikas låt "Wonderland" och har den har riktigt fastnat för mig. Tycker mycket om den! Skulle gärna vilja spela den på gitarr.. Vet du möjligen ackorden till den? Vem har skrivit låten förresten?

    Tack på förhand
    Eva

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det här har du själv skrivit - eller hur Gunilla?

      Delete
  31. Alltså, dom som på allvar gillar och ser upp till dig måste ju verkligen vara bottenskrapet av sveriges korkaste människor. Haha. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Håller med å det starkaste. Här snackar vi inte "inga hästar hemma" - Fööör faaaan stallet är ju jämnat med marken

      Delete
  32. Hej Gunilla! Jätte fina bilder på er!

    Första gången jag är inne på din blogg! Men inte sista, ska du veta. =) Hoppas allt är bra med er! Hade jag en dotter som skulle få en roll i film om hon var tvungen att raka sig skallig, tror jag själv, inte att jag heller skulle uppskatta det. I kväll blir det att se dig i rutan!

    Kram/ Jen.

    ReplyDelete
  33. Hej Gunilla!

    Jag absolut älskar dig!! du e så grym! Du har en sån stark personlighet så antingen älskar man dig eller så ogillar man dig. De e så gulligt att du gör allt för din dotter. Folk stör sig juh alltid på allting här i sverige och därför är de så kul att du vågar sticka ut och vara annorlundare än alla andra. Du gör as kul tv och därför tror jag och hoppas att vi kommer få se mer av dig.

    Såg nyss programmet partaj som du var med i. Du spelade så bra och de var riktigt roligt och kolla på dig.
    Du är helt underbar Gunilla hoppas jag får se massa mer av dig.
    Massa kramar från en 18 årig tjej!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det här har du själv skrivit - eller hur Gunilla?

      Delete
  34. Til dere som syntes det er skrekkelig at erika blir dratt inn i nettmobbingen; det er gunillas ansvar å beskytte sin datter mot dette. Hun blotter livene deres for all the world to see, og utsetter henne for den brutale verden showbiz er. Så ta det med henne, sannheten er at dette er fryktelig. Gjør vondt å se på. Hun har nok et godt hjerte men men vridde verdier og null selvinnsikt.

    ReplyDelete
  35. Neeeeejjj du får inte hoppa av hollywoodfruar.. du är den bästa frun ju :) tycker du är helt toppen. och du är så grym.. snälla stå på dig..
    du har sån bra personlighet och vågar säga vad du tycker o tänker. o inte falsk som dom andra... kram anna o ha en fin dag

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det här har du själv skrivit - eller hur Gunilla?

      Delete
  36. Hej Gunilla - varför uppdaterar du inte din blogg? Senaste inlägget är från juli månad 2013. Inte just gjort mot dem som följer din blogg, eller hur?
    Om du tänker efter så var det inte så smart att försöka "omvända" Siv och hennes kompisar med religion. Religion och tro är privat och ska inte predikas på folk.
    Och JA, du framstår som en "galning" som du själv säger, men du är väl inte tvingad att säga allt det du säger.
    Ett gott råd i all välmening - om alla i din omgivning är idioter och falska enl dig - skall du nog ta en ärlig titt på dig hur du agerar mot folk. Det man sänder ut får man tillbaka - så enkelt är det.

    ReplyDelete
  37. Be more nice to people. I feel so bad for the lady in episode one, season six. She just wanted to cook som food.

    ReplyDelete
  38. det var jo sikkert bare tv action??? tror ikke gordon ramsey er en jævel likosm. noen må jo være den som lager litt action!!! de andre er jo bare kjedelige:D!!! gunilla du har klass og stil!! synes det er kjempe artig å se på deg på tv!!! du tar vare på de rundt deg også!!

    ReplyDelete
  39. Ja synes Gunilla har sterk personlighet og er en flott og kreativ person men vinklingen av tv3 kan nok dra det langt til tider. Til dere som er veldig redd for lille Erika og hvordan hun har det:Bekymre dere om andre ting, dette er bare tv.

    ReplyDelete
  40. haha - du er jo priceless! Fatter du ikke at den eneste grunnen til at de vil ha deg med i serien, er at du er så virkelighetsfjern og egosentrisk at det blir latterlig. Det er jo ingen som tar deg alvorlig!! Du er ingen stjerne eller kjendis - du er jo en hysterisk, selvhøytidelig nobody - ingen vet hvem du er, men fy fanken så moro det er å se at du driter deg ut uke etter uke!

    ReplyDelete
  41. Ja hva skal en si! Du er den du er! Å da blir det så!er fra norge å ser på og du gjør litt av et inntrykk! Du har ikke akkurat virkelighetsbildet riktig men ok!håper bare ikke at ditt mål om å bli kjent går ut over din datter. Hun har aldri bedt om å komme på tv å at moren hennes make a fool of her self som ni seier i fruarna..

    ReplyDelete
  42. Att säga att din dotter sjunger som en näktergal och att det finns bara några hundra av hennes sort i världen och kan ge dig 2-3 milj dollar. Sorry, Gunilla - kom tillbaka till verkligheten. Slår vad om att i nästa episod blir musikern som du just nu dyrkar - och undrar om han inte har en tvillingbror - utskälld.

    ReplyDelete
  43. Pinsamt...har du ingen självbevarelsedrift? Stackars dotter som måste stå ut med en sån mor! Förstår du inte att hela svenska folket drivewr med dig? Du är känd här men inte på det sätt du tror....nä mer som idiot till människa o mor!

    ReplyDelete
  44. you2ve done it again gun.....you asked your daughter who her "rolemodel"
    was????? and her answer was priceless "i don"t know, i nearly fell off my chair.......and you had to the words in her mouth...and then you were so proud!
    keep it gun......i sure you can top that easy.......bra gunilla, you"ll drive erika to drugs...............hej hej keep up the madness.....sami

    ReplyDelete
  45. Hur kan du tro att du är en stjärna? Du är ju bara en korkad psykopat. Jag har aldrig sett en vuxen människa bete sig som du gör mot andra människor. Gapar o skriker och jävla divalater det är ditt signum. Skärp dig och uppträd med värdighet. Det mest intressanta med dig är att se vad du hittar på härnäst. Tror du att det inte är något fel på dig utan alla andra när du skäller ut folk? Vidriga människa.

    ReplyDelete
  46. Gunilla - vilken värld lever du i? Det är tragiskt att se en människa så patetisk, elak och falsk utan någon som helst självkritik och som fullständigt saknar självinsikt. Jag tycker fasligt synd om dig och din dotter.
    När jag läser dina "anonyma" positiva kommentarer, är det lite märkligt att de avslutas med en trevlig hälsning och ett namn...

    Själv heter jag Lotta

    ReplyDelete
  47. Finns bara en riktig och äkta Hollywood-fru,och det är Britt Ekland

    ReplyDelete
  48. Hej tänkte slänga in en liten nyhet om kissies förflutna hon har varit prostituerad för att ha råd med dtoger hon har varit på behandlings hem under en kort period hon har även haft sex med sin väns kille och sedan ljugit henne i ansiktet min vän försökte komfrontera henne på hennes blogg men hon vågade ej stå för det hon gjort tycker hon är falsk som gör så.

    ReplyDelete
  49. Kära Gunilla, du som är djupt kristen. Hur kunde du deltaga i kundellini Yoga likt det du gjorde i 4 avsnittet i Hollywoodfruarna? - En annan kristen

    http://bibelfokus.se/qa/q36

    ReplyDelete